Buurmans keukenparadeTerug naar het overzicht

zaterdag 26 september
Kook-dans-familievoorstelling en keukensafari met hapjesmaaltijd voor iedereen van 0- 99 jaar!
Foto: Esther de Boer

Buurmans Keukenparade’ is een muzikale interactieve dansvoorstelling waarin twee buurmannen een ode brengen aan de kookkunst en onze ogen openen voor andere culturen en gebruiken. En voor de natuur, waar je goed voor moet zorgen wil je er de lekkerste ingrediënten uit kunnen halen. De twee buurmannen leren dat smaken mogen verschillen, maar ook dat er steeds nieuwe lekkere smaken bij kunnen komen.

Choreograaf, danser en decorontwerper Andreas Denk (plan-d) maakt al jaren professioneel danstheater voor kinderen en volwassenen. Andreas wil vermaken én raken. En dat gebeurt als hij het publiek ontvangt in zijn ‘danskeuken’ op ons toneel.

Hij danst én kookt vol geuren, kleuren en smaken. Ondertussen vertelt hij verhalen over kosjer, halal, kletskoek die je kunt eten, Vlaamse frites, couscous en gehaktballen. Daarna gaat het publiek door het hele theater op keukensafari langs de zeven continenten en dáárna wordt er ook nog eens gezamenlijke gegeten. Hapjes uit de wereldkeuken!

Ruiken, proeven én hapjes eten uit de wereldkeuken
Rond de klok van zes (Hollandse etenstijd!) is er voor iedereen de hapjesmaaltijd vol lekkers uit de wereldkeuken! Daarna zijn er spelletjes als eetdomino en eetmemory. Er is een voel & ruik hoek en er kunnen nieuwe smaken geproefd worden in het kruidenparadijs. Ook is er een speelkeuken en wie wil kan in de danshoek dansen.

Klik door naar de website van Stadsschouwburg Velsen om je kaarten te reserveren!

Stadsschouwburg Velsen

Groeneweg 71
1971 NS IJmuiden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Start Schaatsseizoen

Start Schaatsseizoen

De schaatsbaan gaat weer open dus kun je je ook weer opgeven voor schaatsles bij Kras sport! Lees meer over de wekelijkse lessen en de vakantiecursus.

Lees meer