Klimpark- 21Terug naar het overzicht

zondag 9 augustus 2020
Avontuurlijk klimpark waar je je grenzen kunt verleggen en jezelf kunt uitdagen!
Jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, íedereen kan deelnemen onder professionele begeleiding van kliminstructeurs!
Met spannende hindernissen op verschillende hoogtes van maar liefst 4,7 en 10 meter is er altijd wel een overwinning waar je trots op kunt zijn.
Vanaf de hoogste klimroutes ZOEF je met een Zipline van meer dan honderd meter over het park heen.

Klimmen
Voor het kleuterklimmen geldt een leeftijd van minimaal 4 jaar en een lengte van maximaal 1.30 meter.
Voor het klimmen & tokkelen geldt een minimale lengte van 1.30 meter. (Voor de 10 meter geldt een minimale lengte van 1.50 meter.) Het e-skateboarden is vanaf 8 jaar.

Elektrisch skateboard
Klimpark 21 is ook het eerste park in NL waar je kennis kunt maken met elektrisch skateboarden. De baan is wel 500 meter kang en heeft verschillende bochten en heuveltjes. Cool!
Klimpark21 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, je wordt altijd gezekerd met een doorlopend veiligheidssysteem van begin tot het eind

Kom je ook eens langs? Tip: Je kunt hier ook een gaaf kinderfeestje vieren! 

Duurzaamheid
Klimpark21 is een duurzaam park. Dat wil zeggen dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzaam materiaal en dat de elektriciteit via zonnepanelen wordt opgewekt. Het park is op basis van de laatste ontwikkelingen op klimparkgebied opgebouwd.

Klik op de roze (web)site button voor meer informatie!


Klimpark21

Kleilandpad 5
2152 NA Nieuw-Vennep
Openingstijden Check de website voor de actuele openingtijden Prijs Vanaf € 8,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Start Schaatsseizoen

Start Schaatsseizoen

De schaatsbaan gaat weer open dus kun je je ook weer opgeven voor schaatsles bij Kras sport! Lees meer over de wekelijkse lessen en de vakantiecursus.

Lees meer