Wow, alle leuke kinderfeestjes in- en om Haarlem!

Wow, alle leuke kinderfeestjes in- en om Haarlem!

Nu de kinderen weer naar school gaan kunnen we gelukkig ook weer wat kinderfeestjes vieren. Wat zoek jij? Iets sportiefs, creatiefs of culinairs? Bekijk ons overzicht van leuke, originele kinderfeestjes in en om Haarlem!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 178 resultaten
Pagina: 123456
totaal 178 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Haarlem?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Haarlem kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Haarlem met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!