Street Jump HaarlemTerug naar het overzicht

Kom feestelijk jumpen in het Grootste Indoor Trampoline park van Haarlem en omstreken!
Street Jump Haarlem is het grootste indoor trampolinepark in de omgeving, gevestigd in de Tetterodehal te Overveen. Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen.

Met meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende area’s en activiteiten biedt Street Jump Haarlem plezier voor jong & oud. Speel onder andere een potje trampoline trefbal, leer te gekke tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister (denk aan 'wipe out' van tv!).

Enkele van de andere area's zijn;
- Dunk area
- Tumbling lane
- High Performance Wall 
- Ninja Parcours

Het jumpen is geschikt voor kinderen v.a. 7 jaar. Voor de jongere kinderen is er de 'mini jump' op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend op zaterdag- en zondagochtend. Moe van het jumpen of wil je alleen kijken? Ga dan lekker zitten in de horeca met uitzicht over het trampoline park en geniet van de uitgebreide kaart met drinks & bites.

Wil je hier je kinderfeestje vieren?
Boek een Jump-Party M (1uur), Jump-Party L (2uur) of Jump-Party XL (3uur)! Alle Jump-Party arrangementen zijn inclusief gereserveerde tafel met limonade en chips, een kadootje voor de jarige en de benodigde jumpsokken voor elke feestganger. Het feestje nog overgetelijker maken? Je kunt je feestje naar wens uitbreiden met friet, snacks, Street Jump verjaardagstaart of Street Jump cupcakes.

Disco feest
: Eén keer per maand verandert Street Jump van 19.00- 21.00 uur in een coole club met discolicht en muziek. Ook gaaf voor een feestje! 

Nieuw: Pizza Party: Na het feestje mag je onbeperkt pizza eten!

Klik door naar de website voor meer informatie of neem contact op per telefoon of mail!

Kidsproof was bij de opening van Street Jump, en wat vonden onze kids het gaaf! Kijk voor een impressie:TIP: Ken je ons zusje Kidsproofvakantie.nl al? Hier vind je te gekke, originele, kindvriendelijke vakantie adressen in Nederland!

Street Jump Haarlem

Tetterodeweg 15d
2051 EG Overveen
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €13,95 per kind voor een feestje met 1 uur jumpen, incl sokken, limonade en chips Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Start Schaatsseizoen

Start Schaatsseizoen

De schaatsbaan gaat weer open dus kun je je ook weer opgeven voor schaatsles bij Kras sport! Lees meer over de wekelijkse lessen en de vakantiecursus.

Lees meer