Sport 5-daagseTerug naar het overzicht

Maak kennis met veel nieuwe sporten en ontmoet kinderen van jouw leeftijd!
Afwisselend, sportief en uitdagend. Wat wil je nog meer?

Tijdens de Sportfever Sport5 daagse doe je de leukste en populairste sporten die er zijn. Maar ga je ook kennismaken met nieuwe trendsporten als Kanjam, Padel en Frisbeegolf.

Van de ervaren begeleiders zal jij de basisbeginselen van o.a. hockey, tennis, basketbal, honkbal, atletiek, handbal, volleybal en voetbal gaan leren! De week wordt verdeeld in drie super leuke sportblokken: 2 dagen verschillende sporten, 2 dagen voetbalkamp, 1 adventure dag! Kies zelf of je 1 van deze dagen mee doet of alle 5.

Dagindeling
In de ochtend maak je spelenderwijs kennis met de basisregels en technieken. Dit wordt toegepast in uitdagende wedstrijden. ’s Middags staan er spectaculaire spellen voor je klaar. Overwin de hindernisbaan, speel een spelletje knotshockey en maak je borst maar nat voor de superlange buikschuifbaan! ( Alleen tijdens zonnig weer en temperatuur van 25 graden)

Sport op eigen niveau
Je wordt tijdens de 5 daagse op eigen niveau ingedeeld voor maximaal sportplezier.

Gezondheid voorop
Sportfever werkt met goed opgeleide mensen, heeft veel ervaring in kinderopvang en het organiseren van sport evenementen voor kinderen en er is Er is altijd een EHBO’er aanwezig. De deelnemers ontvangen een gezonde lunch, tussendoortjes en een t-shirt als aandenken aan het kamp.

De sport 5 daagse duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je meedoet!

Sportfever

Sportweg 8A
2024 CN Haarlem
Prijs 1 Dag €40, 5 dagen €190 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Start Schaatsseizoen

Start Schaatsseizoen

De schaatsbaan gaat weer open dus kun je je ook weer opgeven voor schaatsles bij Kras sport! Lees meer over de wekelijkse lessen en de vakantiecursus.

Lees meer