LEGO PlaymachinesTerug naar het overzicht

Young Engineers online lessen. Bouw je Playmachine incl. thuisgestuurd LEGO® pakket wat je mag houden!
Dit is wel een superleuk idee voor alle LEGO fans! Young Engineers heeft leuke dozen samengesteld, vol met lego, technisch lego onderdelen, batterijhouder én power functions motor waarmee je tijdens de online lessen leuke bouwmodellen kunt bouwen. Elke les met technische toelichting over het bouwmodel. De materialen blijven van jou!!!

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. De lessen beginnen met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en soms een filmpje. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Het cursusprogramma Playmachines bestaat uit vijf online lessen en de benodigde LEGO® met daarbij een LEGO power functions medium motor en batterijhouder (exclusief 6 AA batterijen)*. De rijk gevulde doos met materialen worden door jullie gekocht en mogen jullie dus ook houden!

Wat: Cursusprogramma Playmachines
Wie: kinderen van 7 t/m 10 jaar (en voor kinderen van 6 jaar die nu in groep 3 zitten)
Waar: In je eigen woonkamer of slaapkamer of hobbykamer of waar je maar wilt!
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00
Data: 6-5, 13-5, 20-5, 27-5 en 3-6
Kosten: 139,- (5 lessen + materialen)

Meld je snel aan via de roze webbutton.

Young Engineers Den Haag

Bronckhorststraat 32
2201PM Den Haag en omgeving
Openingstijden Data: 6-5, 13-5, 20-5, 27-5 en 3-6 Prijs Kosten: 139,- (5 lessen + materialen die je mag houden) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes