Atelier KleurstofTerug naar het overzicht

Voor de gezelligste naai- en haaklessen moet je bij Atelier Kleurstof zijn. Maak je eigen kinderkleding!
Heb jij ook wel eens een supercute jurkje of een stoere broek in gedachten en kun je het niet vinden in de winkels? Bij Atelier Kleurstof leer je het gewoon zelf te maken!

Ga voor de wekelijkse naailessen, haaklessen of kies voor een dagje en doe mee een gezellige workshop. Privé-les kan natuurlijk ook.

De lessen en workshops zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf 8 jaar. Je wordt geholpen door één van de drie enthousiaste dames van Atelier Kleurstof. Ervaring hebben ze genoeg, ze hebben zelfs elk een eigen kledinglijn!

Alles wordt voor je geregeld en staat klaar in de grote werkruimte. Kleurrijke stofjes, goede naai- en lockmachines, grote knip- en werktafels en natuurlijk thee/ koffie en lekkers!

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Leiden barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor gezellige familieuitjes.

Atelier Kleurstof

Meelfabriekplein 1
Leiden
Openingstijden Maandag: op aanvraag
Dinsdag: op aanvraag
Woensdag t/m Zaterdag: 9.30 -17.00 uur
Prijs 5x kindernaailes € 107,50
5x naailes kinderkleding € 97,50
Privé naailes € 100,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes