Brasserie de PoortTerug naar het overzicht

Brasserie de Poort is helemaal vernieuwd. Heerlijke taartjes en sandwiches, en bites van land en zee.
Wat een toffe nieuwe hippe stek is dit geworden. De Poort was al prachtig, maar met haar nieuwe looks schittert ze je nu helemaal tegemoed.

Bij Brasserie de Poort worden de lekkerste bites van land en uit de zee geserveerd. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in deze oude stadspoort.

Doe je met je ouders mee met de 'love to share'-gerechten zoals inktvisringetjes en vongoles? Of kies je iets van de leuke kaart voor je 'guppies'? Oma Bobs kroket, kibbeling en falafel. Wat een tof kindermenu. Onze kinderen waren er dol op. En met mooi weer zit je op een van de mooiste plekjes van Leiden.

Vergeet vooral niet een kijkje bij het Aquarium te nemen. Zeker een bezoekje waard!

Neem anders alvast eens een kijkje op de website. En let op: reserveren verplicht! Klik hiervoor op de roze button.

Corona-Update:
Het is belangrijk om te weten dat voor een plekje in de brasserie je de komende periode verplicht bent te reserveren. Binnen een plekje gereserveerd, is gegarandeerd een plekje buiten bij goed weer. Bij aankomst zal een medewerker jou naar je tafel begeleiden, waar je je eigen menukaart krijgt. Daarnaast serveren we graag uit naast je tafel, zodat je zelf de bestelling kan pakken. Kinderen zullen ook aan tafel moeten blijven zitten, de speelhoek is helaas gesloten. We houden de brasserie uiteraard goed schoon.

Tip: nog meer leuke restaurants om je ouders mee naar toe te nemen vind je in onze categorie Uit Eten.

Visbrasserie de Poort

Haven 100
2312 ML Leiden
Openingstijden 7 dagen per week van 11.00 uur tot laat Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes