Dunea DuincampusTerug naar het overzicht

zondag 20 september
Ga op ontdekkingstocht door de duinen van Meijendel! Kom alles te weten over de natuur.
De Duincampus in Meijendel is dé plek voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om op onderzoek uit te gaan. Voor wie alles wil weten over de natuur, het water en dieren!

Kinderen worden op een verrassende manier uitgedaagd om na te denken over alles wat ze tegen kunnen komen in de natuur. Ook worden alle zintuigen ingezet. Hoe goed zijn de speurskills, wat hoor je allemaal, en hoe goed kunnen zij kleine beestjes ontdekken in de waterplas?

3 verschillende routes
Een bezoek aan de Duincampus begint in De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel. Hier kunnen kinderen gratis een duinschrift ophalen. Er zijn duinschriften voor verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10-12 jaar met drie verschillende themaroutes: Waterles, Flora en faunales en Geschiedenisles.

In het blog hieronder lees je onze ervaring van een bezoek aan de Duincampus!

Voor meer info lcheck je de website via de roze button.

Tip: breng ook gelijk een bezoek aan het Monkeybos in Meijendel. Even de aap uithangen na alle ontdekkingen!

De Tapuit Bezoekerscentrum Dunea

Meijendelseweg 42
2243 GN Wassenaar
Openingstijden Dagelijks te bezoeken, route af te halen bij bezoekerscentrum de Tapuit. Voor openingstijden zie website (maandag gesloten) Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven