World of Dinos kortingTerug naar het overzicht

zaterdag 4 juli - zondag 30 augustus
World of Dinos 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Koop nu via Kidsproof actie tickets met flinke korting!
Dino fans opgelet we hebben een toffe tip voor deze zomervakantie! Plesiosaurus, T Rex of Stegosaurus: ken jij ze allemaal en wil je ze weleens live zien en horen? Dan mag je World of Dinos niet missen!

De expo is van 4 juli tot en met 30 augustus 2020 te zien in de Jaarbeurs Utrecht en is het ultieme familie uitje tijdens de zomervakantie. Mis het niet en bestel direct tickets met korting via de roze button!

Met korting naar World of Dinos
Wil je dit superleuke zomervakantieuitje in juli en augustus 2020 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting! Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

Let op: een babyticket (0-2jr) is gratis maar dient wel te worden aangeklikt in het bestel proces omdat deze babies meetellen in het totale aantal bezoekers wat er per tijdstip naar binnen mag ivm de richtlijnen van het RIVM.

Bestel je ticket hier via de roze button!

World of Dinos

Jaarbeurs
Utrecht
Openingstijden 4 juli tot en met 30 augustus 2020, voor beschikbare tijden zie website
9 uur tot 18.00 uur
Prijs zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes