Eropuit met de kids in en om Leiden

Eropuit met de kids in en om Leiden

Corona-update - Leuke tips met kinderen die kunnen in deze corona-tijd!

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Leiden! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Maar ook boswandelingen, parken, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes en familie-activiteiten. Check ook onze weekenduitjes en tips voor kinderuitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 303 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 303 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Leiden!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp? Er zijn in de regio Leiden véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Leiden te beleven. Leuk voor deze zomer!