Travel The WorldTerug naar het overzicht

Travel the World met Omniversum deze zomer. Zes spectaculaire films voor jong en oud!
Omdat een verre reis er voorlopig waarschijnlijk niet in zit pakt Omniversum deze zomer uit met het veelzijdige programma Travel the World! Zes spectaculaire grootbeeldfilms voor jong en oud die je meenemen op een onvergetelijke vakantiereis over de wereld.

Reis deze zomervakantie van Cuba naar Canada, van Amerika naar Australië en eindig je reis in Egypte.
 
FILMS
De jongste bezoekers kunnen met het zeeschildpadje Bunji spannende avonturen beleven op een reis door de azuurblauwe zeeën rond Australië. De film heet Turtle Adventure.

Splinternieuw is de speciaal voor het grootbeeldscherm van Omniversum gemaakte film Cuba, die je onderdompelt in de opwindende cultuur van het grootste eiland in het Caribisch gebied. Behalve naar swingend Cuba kun je bij Travel the World! een bezoek brengen aan de verbluffende Nationale Parken van de Verenigde Staten, het eeuwenoude Canadese natuurpark Great Bear Rainforest, het mysterieuze Egypte van de farao's en de door BBC Earth uniek in beeld gebrachte onderwaterwereld.Klik door om je tickets te reserveren.

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Openingstijden zie website en reserveer je ticket Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes