Surfkamp 7-12 jaar KatwijkTerug naar het overzicht

Nieuw deze zomer is het Brunotti Beachcamp junior voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar bij Surfschool Katwijk.
Nieuw deze zomer is het Brunotti Beachcamp junior voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar. Het leukste surfcamp van Nederland waarbij je iedere dag gaat surfen!

Naast het dagelijks surfen organiseren ze heel veel andere leuke strand en wateractiviteiten zoals: longboard skaten, skimboarden, bodyboarden, boogschieten, puzzeltochten, powerkiten, surfwedstrijd, strandjutten etc. De activiteiten worden gegeven door enthousiaste instructeurs. Dit zijn mensen met o.a. een sportachtergrond en een lifeguard diploma.

Het Brunotti Beachcamp junior is een dagkamp vanuit Surfschool-Katwijk.

Het programma begint om 9h30 en rond 16h00 eindigt het. De hele dag actief in zee en op het strand maakt hongerig. Ze zorgen dus voor genoeg tussendoortjes en drinken tussen de activiteiten door. Lunchen doe je in het strandpaviljoen direct naast de Surfschool.

Iedere dag zal er gesurft worden. De ervaren surfleraren zullen echt hun best gaan doen om jou het surfen helemaal eigen te maken. Naast het aanleren van een goede 'take off', zullen zij ook veel aandacht geven aan de veiligheid. Aan het einde van de week ontvang je een echt surfdiploma.

Het surfcamp kan geboekt worden voor 3, 4 of 5 dagen. Je kan na 3 dagen nog beslissen om (een) extra dag(en) bij te boeken.


Surfschool-Katwijk organiseert ook een Brunotti Surfcamp voor 12-16 jaar.


Meld je aan of vraag meer info via de roze webbutton.

Surfschool-Katwijk

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Openingstijden 6 t/m 10 juli / 27 t/m 31 juli | 3 t/m 7 augustus | 17 t/m 21 augustus Prijs Prijs 3 dagen: €162,50 p.p.
Prijs 4 dagen: €199,00 p.p.
Prijs 5 dagen: €232,50 p.p.

De bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik materialen, lunch, drinken en tussendoortjes.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven