Appels en peren plukkenTerug naar het overzicht

zaterdag 10 oktober
Kom zelf appels en peren plukken in de boomgaard van Landwinkel de Woerdt in Ressen!
Bij Landwinkel de Woerdt in Ressen ben je in de oogstperiode op het juiste adres om zelf je appels en peren te gaan plukken. 

De Landwinkel en de boomgaard zijn geopend van 8:00 tot 17:00. Zelf plukken en zelf proeven! De appelplukdagen van 2020 zijn op zaterdag 29 augustus, 5, 12, 19 en 26 september. De eerste zaterdagen van oktober (3 en 10) kun je ook nog zelf appels plukken. Dit zijn de laatste appelplukdagen van het seizoen. Het zal gaan om De Pinova en Jonagold appels.

I.v.m. de coronamaatregelen zijn er dit jaar geen rondrit met de pluktrein, streekmarkt en aanverwante activiteiten. Alleen de boomgaard is geopend voor de zelfpluk. In de boomgaard kan de afstand en hygiene prima gewaarborgd worden.

De Landwinkel is ook geopend. Dus ben je nog op zoek naar heerlijke streekproducten, dan ben je hier aan het juiste adres!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Check ook regelmatig onze uitagenda eens voor de leukste uitjes met kinderen!

Landwinkel De Woerdt

Woerdsestraat 4
6684 DL Ressen
Openingstijden 5, 12, 19 en 26 september, 3 en 10 oktober Prijs Gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips