Spelen, tekenen & verkledenTerug naar het overzicht

dinsdag 18 augustus
In de zomervakantie zijn er extra kinderactiviteiten in Van 't Lindenhoutmuseum! Extra open op dinsdag!
Het Van ’t Lindenhoutmuseum in Neerbosch is deze zomer extra geopend op de dinsdagen, mét extra kinderactiviteiten. De speciale kinderactiviteiten zijn alleen op de dinsdagen (14 juli t/m 18 augustus). Entree is dan gratis voor kinderen en € 3,50 voor volwassenen.

Bij het museum kun je beleven hoe het was om vroeger te wonen in een weeshuis. Voor families met kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een speciale familieroute.

De route vertelt het verhaal van 20.000 kinderen die op deze plek hebben gewoond, gewerkt, geleefd, gegeten, gebeden en gespeeld. Speel, teken en beleef het leven op Kinderdorp Neerbosch.

Verkleed je als oud-weesjongen of oud-weesmeisje, compleet met klompen! Je gaat meer dan 100 jaar terug in de tijd. De plek had vroeger ook een tuinderij en boerderij, om alle kinderbuikjes een maaltijd te geven. En iedereen dronk natuurlijk graag een kop melk. Help jij mee om Ada de koe te melken? En kom dan gelijk ontdekken hoe onze andere koeien heten! Ook kun je de kop-van-jut een flinke lel komen geven.

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site.

Van 't Lindenhoutmuseum

Scherpenkampweg 58
6545 AL Nijmegen
Openingstijden Speciale kinderactiviteiten op dinsdagen van 14 juli t/m 18 augustus 10.00 - 14.00 uur Prijs Dinsdagen 14 juli t/m 18 augustus: kinderen gratis; volwassenen € 3,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL