BlotevoetenwandelingTerug naar het overzicht

zaterdag 8 augustus
Loop je graag op je blote voeten? Dan is deze leuke wandeling op zaterdagochtend iets voor jou!
Je loopt een korte struintocht van ongeveer drie kilometer in de Stadswaard. Tijdens de wandeling voer je met elkaar een aantal opdrachten uit en struin je samen door de riviernatuur.

Ook veel kinderen houden van lopen op blote voeten. Vind jij dat ook leuk? Weet je dat een blotevoetenwandeling niet alleen leuk, maar ook gezond voor je is? Het kan pijntjes verminderen, je slaapt er beter door en je krijgt er nog goede zin van ook! Voel hoe spannend en plezierig het is om op je blote voeten te wandelen in de natuur door deel te nemen!

Neem tijdens de wandeling een rugzakje mee met een flesje water. Als je wat te drinken wilt, kan je lekker een slokje nemen. Ook een handdoekje, fruit en regenkleding is slim om mee te nemen. 

Let op: Het entreegebouw van de Bastei is aan de Lange Baan 4.

Tip: smeer voor je gaat wandelen je voeten dun in met vaseline. 

Klik voor meer informatie via de roze button door naar de site.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer leuke kidsprooftips.De Bastei centrum voor natuur en cultuurhistorie

Waalkade 83
6511 XR Nijmegen
Openingstijden 10.15 - 12.45 uur Prijs € 15,00 volwassene / € 5,00 kind / Vriend van De Bastei € 2,00 korting Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL