Sporten in de zomervakantieTerug naar het overzicht

vrijdag 21 augustus
In de zomervakantie kun je vrij sporten en meedoen aan clinics bij Hazenkamp Gymsports in de Sportqube!
Sporten in de zomervakantie? Dat kan bij SportQube! Van 14 juli t/m 21 augustus kun je van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur binnenlopen en zelf kiezen welke sport je gaat doen.

Je kunt vrij turnen en vrij trampolinespringen in de turn- en springzaal. Daarnaast is er een programma dat wisselt per dag en per week met tal van leuke sport-clinics en spellen.

Zo kun je niet alleen turnen en springen, maar ook judoën, freerunnen of een les judo volgen. Of doe je mee met een spel Mastermind of levend Ganzenbord in de turnzaal? Trampolinedans of trefbal in de springzaal? Of een potje Apenkooien?

Er is voor ieder wat wils!

Je krijgt les van professionele trainers en kunt meedoen aan onderdelen die je leuk vindt. Kom je ook meedoen en leuke sportieve uurtjes beleven?

Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie over het sportprogramma per dag (staat binnenkort online).

Kijk ook eens in onze uitagenda voor nog meer leuke uitjes in de zomervakantie.

De Hazenkamp Gymsports


Nijmegen
Openingstijden 14 juli t/m 21 augustus; dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 13.00 uur Prijs Tickets alleen online: € 7,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL