Buitensport feestjeTerug naar het overzicht

Bij Het Buitencentrum kun je supercoole buitensport feestjes vieren die COVID-19 veilig zijn!
Vanaf 29 april zijn er weer buitensport kinderfeestjes t/m 12 jaar te boeken bij Het Buitencentrum in Overasselt (bij Nijmegen). Er hoeft natuurlijk niet persé iemand jarig te zijn om deel te nemen.

In overleg met overheidsinstanties heeft Het Buitencentrum COVID-19 veilige varianten ontwikkeld die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, o.a.

Klim feestje

Om lekker buiten te sporten onder begeleiding is er het buitensport klimfeest. De hoofdactiviteit is het klimbos! Na de uitgebreide instructie, trek je een gordel aan en krijg je een helm op en ga je oefenen in het oefenparcours op de grond. Gaat het goed op de grond, dan is het tijd om omhoog te gaan het klimbos in!

Survival feestje

Om lekker buiten te sporten onder begeleiding  is er het buitensport survivalfeest. Maak kennis met de pijl en boog en leer wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten. Trotseer hierna de klimbomen in het bos door hoog in een boom te klauteren voorzien van speciale klimgrepen. Je eindigt het feestje met het spannende outdoor laser game.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een tof kinderfeestje: Escape room kinderfeestje 'Rovershol van Walrick', Grijze Jager feestje en Obstacle run kinderfeestje.

Klik voor meer informatie over deze covid-19 veilige kinderfeestjes via de roze button door naar de site.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Het Buitencentrum Overasselt BV

St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Openingstijden Klik voor meer info door naar de site. Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

Leuke tips om er met het hele gezin op uit te gaan!

De scholen zijn weer begonnen! Heb je zin om op de vrije middagen of in het weekend er lekker op uit te gaan met je gezin? Bekijk de toffe tips in onze eropuit rubriek!

Naar de eropuit tips