Eropuit met kinderen in en om Rotterdam

Eropuit met kinderen in en om Rotterdam

Leuke tips voor uitjes met kinderen in de zomervakantie in en om Rotterdam.

Toffe eropuit-tips zoals musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook zwemplekken, boswandelingen, (indoor) speelplekken en meer leuke zomervakantie-uitjes, gezinsuitjes, familie-activiteiten en weekenduitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 337 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 337 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Rotterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen? Er zijn in de regio Rotterdam véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Rotterdam te beleven. Leuk voor deze zomer!