Maaspodium is open, en hoe!Terug naar het overzicht

Er is zoveel te zien en doen in het Maaspodium de komende tijd! Kom je snel langs?
Bij Maaspodium staat er een bomvolle agenda voor je klaar! In de herfstvakantie is er van alles te doen in het Maaspodium, voor het hele gezin! Er is een ruime keuze uit theater- en dans voorstellingen voor verschillende leeftijden. Bekijk hier alvast het herfstvakantieprogramma van Maaspodium.

De voorstelling Doe eens lief (2+) gaat over liefdeslessen voor de kleintjes. Want kan je ruzie maken met je lievelingsknuffel? En kan je ook van monsters houden? Hoe dans je als de liefde in je benen zit?

In Hoe Mieke Mom haar Maffe Moeder vindt (7+) belandt Mieke in de ene absurde situatie na de andere, maar de wereld om haar heen is het over 1 ding eens: Meisje Mieke is gek! Maar is dat wel zo?

Baas in het bos (4+) gaat over een bos dat in opstand komt tegen de komst van een nieuwbouwwijk. Alleen de eik wil stiekem wel een boekenkast worden...

Natuurlijk staan er nog veel meer theater, dans, circus en muziekvoorstellingen in de familieagenda. Voor meer info en het bestellen van tickets klik je op de roze button.

Let op: Vanwege de coronamaatregelen is er geen randprogramma. Ook is het niet meer mogelijk voor of na een voorstelling iets te eten of drinken in de foyer van het Maaspodium.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, herfstvakantie!

Hoera, herfstvakantie!

Anders dan anders is de herfstvakantie wel dit jaar. We hebben een aantal tips voor je verzameld die op dit moment kunnen. Check voor je gaat de geldende coronamaatregelen en reserveer vooraf je tickets.

Naar de tips