Activiteiten voor elke dag thuis.

Activiteiten voor elke dag thuis.

Activiteiten voor elke dag in Tilburg e.o!
Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle Tilburgse theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwemplekken, ijsbanen, bowlingbanen, lasergamelocaties en nóg veel meer!
LET OP: In verband met het Coronavirus zijn veel activiteiten tot 1 juni gesloten. Sommige zelfs t/m 1 september.

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 200 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 200 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Tilburg!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk? Er zijn in de regio Tilburg véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Tilburg te beleven. Leuk voor deze zomer!