DiscozwemmenTerug naar het overzicht

vrijdag 14 augustus
In de zomervakantie wordt het zwembad drie keer op vrijdagavond omgetoverd tot een heuse disco.
Speciaal voor basisschoolkinderen van 9 tot 12 jaar is het Aquadrome deze vrijdag open. Tweeëneenhalf uur glijden van de glijbaan en swingen op de golfen. De DJ zorgt voor een mooie lichtshow en draait de laatste hits en verzoekjes. Extra badpersoneel zorgt er voor dat kinderen zonder ouders een avond plezier kan hebben.

Om de discoavond nog feestelijker te maken krijgt iedereen een slushpuppy (gekleurd ijsdrankje). ‘Juist in deze bijzondere periode willen we leuke dingen organiseren.’ zegt Mark Journee zwembadcoördinator en organisator van discozwemmen. Eerder organiseerden Sportaal maandelijks discozwemmen voor groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Sinds begin dit jaar is iedereen elke vrijdagavond welkom bij discozwemmen. ‘Omdat we verwachten dat lang niet alle kinderen deze zomer op vakantie gaan willen we juist voor hen wat extra’s doen. Dit sluit ook aan bij de activiteiten die vanuit Sjors Zomer worden aangeboden met diverse sport- en cultuurinstellingen in de stad’.

Kaarten voor discozwemmen zijn uitsluitend online te koop via de roze websitebutton.

Er zijn nog veel meer toffe activiteiten in de regio, check onze Eropuit pagina.

Aquadrome

J.J. van Deinselaan 2
7541 BR Enschede
Openingstijden 17, 31 juli en 14 augustus van 18.30 tot 21.00 uur Prijs € 4,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check onze 14 zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!