Eropuit met kids in Twente!

Eropuit met kids in Twente!

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in Twente en net daarbuiten! Musea, speeltuinen, kinderboerderijen, zwembaden en meer!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 264 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 264 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Twente!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo? Er zijn in de regio Twente véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Twente te beleven. Leuk voor deze zomer!