Actief TwenteTerug naar het overzicht

Een dagje weg met de kinderen. Wat te doen?
Robert-Jan Dissel en Maarten Wittgen vonden dat er te weinig dagrecreatie werd aangeboden in Dinkelland (Twente) en dat terwijl er genoeg valt te ontdekken in deze mooie omgeving. Het werd tijd om daar eens verandering in te brengen!

Ze begonnen in 2008 met het verhuren van 10 solexen vanuit een schuur, destijds alleen nog op de zaterdagmiddag. Ondertussen verhuren zij naast solexen ook scooters, fietsen en kano’s onder de naam: Actief Twente.

Actief Twente biedt complete dagprogramma’s aan. Dit houdt in dat een solex-, scooter-, fiets- of kanotocht gecombineerd wordt met een creatieve, actieve of culinaire activiteit bij één van hun partners. Ook stellen ze arrangementen op maat samen!

Voor de kleintjes
Voor de echte kleintjes hebben ze een geweldige ouder-kind tandem. Op deze tandem kun jij samen met 2 kinderen op 1 tandem! Ze kunnen hierbij ook kinderzitjes bevestigen op de tandem. Maak een mooie route door de natuur van Twente, en natuurlijk een stop bij de ijssalon!

Lekker vies worden
Als kind is het heerlijk om lekker vies te worden. Actief Twente heeft sinds kort een superleuke samenwerking met Cannondale Oldenzaal, daarvan hebben ze hele gave kindermountainbikes. Cross met papa en mama lekker door de natuur van Twente en laat ze eens zien wie de snelste is.

Pannenkoeken voor iedereen!
Kinderfeestje? Laat je vriendjes een zien wat een kinderfeestje is. Maak een stoere mountainbiketocht en daarna met z’n allen pannenkoeken eten. Wij weten bijna wel zeker dat je vriendjes dit niet gaan vergeten.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden! Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Op onze Eropuit pagina kun je allerlei leuke uitstapjes in de omgeving vinden!

Actief Twente

Denekamperstraat 49
7588 PS Beuningen (ov)
Openingstijden Maandag: 9:00 21:00
Dinsdag: 9:00 21:00
Woensdag: 9:00 21:00
Donderdag: 9:00 21:00
Vrijdag: 9:00 21:00
Zaterdag: 9:00 21:00
Zondag: 9:00 21:00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Onze kinderfeestjes maand is van start gegaan. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken?

Lees onze tips!