Creatieve kinderfeestjesTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Ben jij binnenkort jarig of net jarig geweest? Vier een creatief kinderfeestje bij Ce-ramiek in Denekamp!
Bij Ce-ramiek kun je je met al je vriendjes en vriendinnetjes helemaal uitleven. Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

Slijm & Stippen
De kinderen krijgen een houten schijf van 10 cm waar ze een hart, ster of hun voorletter op kunnen stippen. Wanneer de stip schijven liggen te drogen ga je verder met het maken van slijm.

GlosSee
Tijdens dit kinderfeestje ga je een echt make-up spiegeltje pimpen en daarna 2 soorten lipgloss maken.

Plak & Pimp een dier
Iedereen kan alle kleuren gebruiken. En dan kan het echte scheur- en plakwerk beginnen. En na afloop neem je natuurlijk je prachtig gepimpte dierfiguur mee naar huis!

Schilderij
Eerst ga je je schilderij beschilderen met gewone verf in vele kleuren. Dan is het tijd om met de lichtgevende verf je schilderij mooie accenten te geven! Omdat je in een donkere ruimte werkt, is het niet alleen spannend maar is ook direct het effect van de lichtgevende verf goed te zien. 

Spookstenen
Tijdens deze spannende workshop in het donker ga je van gewone stenen, spookstenen maken! Ook ga je nog een setje bijzondere stenen maken met gouden, zilveren of een andere kleur verf. 

Tegelsetje glazuren
Kies je favoriete tegel met basismotief en daarna mag je deze beschilderen met glazuur. Als iedereen klaar is met zijn/haar tegeltje, ga je met verf en glitters het frame ook nog versieren.

Kijk voor meer informatie over deze super leuke feestjes van Ce-ramiek op de website (klik door via de roze button). 

Tip: gezellig hapje eten met de kids? In onze categorie Uit Eten hebben we gezellige kidsproof restaurants voor je verzameld! 

Ce-ramiek

Epmanweg 10
7591 PK Denekamp
Openingstijden op aanvraag Prijs vanaf €9 per kind (incl. ranja en wat lekkers) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

16x dagje uit in Nederland

16x dagje uit in Nederland

Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top zomeruitjes voor je verzameld.

Happy summer!