KinderatelierTerug naar het overzicht

vrijdag 18 september
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de wekelijkse knutseluurtjes bij Creatief Centrum Cerès!
Een atelier vol met lijm, papiertjes, verf, stof, klei, piepschuim en nog veel meer knutselmateriaal. Elke maandag- en vrijdagmiddag ben je van harte welkom om met de materialen aan de slag te gaan en de mooiste knutsels te fabriceren!

Elke week wordt er geknutseld aan de hand van een ander thema. Onder begeleiding kunnen de kids volop ontdekken en hun vaardigheden uitbreiden. Ook is er elke week vrije knutseltijd. Hier mag de fantasie worden gebruikt en knutselt iedereen zijn/haar eigen meesterwerk!

In het Kinderatelier kunnen de kids niet alleen hun creativiteit kwijt, ook leren ze out-of-the-box te denken, hun eigen creatieve impulsen te volgen en leren ze samen met anderen te creëren.

Het Kinderatelier is elke week geopend. Elke week krijg je van te voren een whatsappje met de bekendmaking van het thema. Lijkt het je wat en heb je een flexibele knipkaart, dan kun je op dat moment bepalen of je naar het atelier komt. Je kunt ook kiezen voor een vast abonnement. Dan ben je elke week verzekerd van je plekje.

Leuk voor de jarige! Een creatief kinderfeestje bij Creatief Centrum Ceres. Met keuze uit het pimpen (versieren) van diverse voorwerpen, speksteenketting maken, mozaïeken, schilderen op hout en kunst maken op muziek.

Klik voor meer info over het Kinderatelier op de roze button!

Creatiefcentrum Cerès

Essenkamp 11
3732 EW De Bilt
Openingstijden Elke maandag- en vrijdagmiddag van 15.15 uur tot 16.45 uur Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Fijn dat er weer veel leuks te doen is. Hieronder vind je allemaal toffe uitjes en tips voor de komende tijd!

Check onze tips