PrentenboekjesfestivalTerug naar het overzicht

zondag 27 september
Kom naar dit festival voor de allerjongste bezoekers bij Podium Hoge Woerd! 2+
Hét festival voor de allerjongste bezoekers met fantasierijke voorstellingen die allemaal gemaakt zijn naar aanleiding van bekende prentenboeken. De foyer wordt omgetoverd tot theaterspeeltuin ‘De wereld van Kikker’. Stap letterlijk binnen in de boekjes van Kikker en zijn vrienden. Voor en na de voorstelling kunnen peuters en kleuters uitgebreid spelen in de speciale Theaterspeeltuin.

Deze voorstellingen kun je bewonderen:
Dikkie Dik & de taart is een sfeervolle muziekvoorstelling, waarbij het publiek actief betrokken wordt. Er mag volop meegezongen worden bij de originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

In Nijntje op de fiets worden de kinderen meegenomen in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Het Prentenboekjesfestival vindt plaats op zondag 27 september. Elke voorstelling draait 3 keer per dag. Koop je kaartje vooraf!
       
Klik voor meer info of het reserveren van kaartjes op de roze button!

Podium Hoge Woerd

Hoge Woerdplein 1
3454 PB De Meern
Openingstijden 27 september 2020 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Fijn dat er weer veel leuks te doen is. Hieronder vind je allemaal toffe uitjes en tips voor de komende tijd!

Check onze tips