Eropuit met kinderen in en om Utrecht!

Eropuit met kinderen in en om Utrecht!

Leuke tips voor uitjes met kinderen in de zomervakantie (zomervakantie-uitjes)

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Utrecht! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook boswandelingen, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes, familie-activiteiten, kinderuitjes en weekenduitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 300 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 300 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Utrecht!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist? Er zijn in de regio Utrecht véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Zeist, Nieuwegein, Maarssen, Bilthoven en Woerden !

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Utrecht te beleven. Leuk voor deze zomer!