Gratis speurenTerug naar het overzicht

Deze vakantie maak je een bezoek aan Kasteel de Haar compleet met een te gekke speurtocht!
Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen; je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal!

Vanaf 18 juli maak je jouw bezoek helemaal compleet met één van de te gekke speurtochten in en om het Kasteel. Deze zomer ook nog helemaal gratis!

Zoo-k het dier van De Haar (t/m 7 jaar)
De baron en barones waren dól op dieren. Als je héél goed zoekt kun je veel echte en fantasiedieren ontdekken in het kasteel en in de prachtige tuinen. Vind jij ze allemaal? Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje kom je al speurend van alles te weten over alle dieren in het kasteel en in de kasteeltuin. 

Kijktocht op bezoek bij de baron (vanaf 8 jaar)
Wil je alles te weten komen over het luxe leven dat de baron en barones van Kasteel de Haar leidde? Dan moet je echt op ontdekkingstocht met de kijktocht. De laatste bewoners van Kasteel de Haar laten je alle mooie ruimtes van het kasteel zien! Bereken onderweg hoe hoog de Main Hall eigenlijk is en ontdek de favoriete kleur van architect Pierre Cuypers. Voor echte speurders en kinderen met oog voor detail.

Parkspeurtocht (vanaf 6 jaar)
Deze speurtocht neemt je mee naar de mooiste plekken van het park. Ontdek alle leuke weetjes. Kom langs de rozentuin, het doolhof en het hertenkamp. Wist je dat het park, inclusief stijltuinen, maar liefst 55 hectare groot is? Naast interessante weetjes heb je ruimte en tijd zat om te genieten van alle mooie planten, bloemen, bomen en dieren in het park.

Klik voor meer info of om een ticket te boeken op de roze button!

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Openingstijden Zomervakantie 2020
vanaf 18 juli
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod