Spelen, klimmen & jumpen!Terug naar het overzicht

Play-In; een unieke binnenspeeltuin waar je ook kunt klimmen en jumpen. Superleuk!
De speelwereld Play-In in The Wall in Utrecht is echt even wat anders dan andere binnenspeelparadijzen. Er is zoveel te doen! Ga jij voor Kids-in, Jump-in of Climb-in? Of combineer de verschillende activiteiten en kies een combinatieticket!

Corona
In verband met het coronavirus zijn er speciale maatregelen van toepassing. Klik via de roze button door naar de site om het 'Play-in protocol' te lezen.

Kids-in
Kids-in is een heel bijzondere binnenspeeltuin, het lijkt wel een onderwaterwereld! Je glijdt door de haaienbek, speelt tussen de vissen, beklimt de onderwatervulkaan en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Ouders kunnen in de beachbar genieten van heerlijke kwaliteitskoffie en iets lekkers. Ideaal spelen!

Jump-in
Krijg je geen genoeg van trampoline springen? Dan moet je echt de Jump-in komen beleven! Ga helemaal los op de geschakelde trampolinevelden, trapeze, walltrampolines, jumptower en nog veel meer. Tip: op vrijdagavond is er regelmatig een toffe Jump-in Discoparty, zie de site voor de actuele data. Voor de toeschouwers is er een terras op 5 meter hoogte waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt over het gehele springpark!

Climb-in
Bij de Climb-in vind je te gekke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Beklim bijvoorbeeld de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb of doe elkaar na op de Face-to-Face. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt natuurlijk een veilig zekeringssysteem gebruikt! Toeschouwers kijken vanaf een verhoogd terras naar je prestaties. Ook hier kun je op vrijdag regelmatig voor een discoversie kiezen.

Bij PlayIn is het dus echt avontuurlijk en uniek spelen. En je kunt er ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-In om meer te ontdekken over deze speelwereld in The Wall!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod