World of Dinos met kortingTerug naar het overzicht

World of Dinos 2020 in Utrecht. Tickets met flinke actie-korting koop je nu via Kidsproof!

World of Dinos - tickets met hoge korting via Kidsproof Utrecht

Dinofan in huis? Ga met 20% Kidsproofkorting naar World of Dinos in de zomer 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Deze actie is echt een goede deal! Goed om te weten; Kidsproof mag de maximale korting aanbieden. Je zult ergens anders dus geen goedkopere tickets vinden.

World of Dinos is de grootste dino expo van Europa en is dit jaar (2020) in Utrecht. Huiver bij brullende T-Rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer de Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit meer dan tachtig levensechte, bewegende dino’s die op ware grote tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving.

Naast de levensechte dino's is er nog veel meer! Er zijn speurtochten en een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden. Kinderen kunnen ook zelf fossielen opgraven in het zand. Misschien vinden ze wel de botten van hun favoriete dino! En aan het einde van de expo is een speciale kidszone ingericht met leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een ritje op een dino. Hoe cool is dat?!

De expo is van 4 juli tot en met 30 augustus 2020 te zien in de Jaarbeurs en echt een fantastisch familie uitje tijdens de zomervakantie!

Naar World of Dinos met korting?

Koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met grote korting! Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

Wil jij actie-tickets? Klik hiervoor door naar de site van World of Dinos via de roze button.

Corona-maatregelen:
World of Dinos houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Om de bezoekersstromen te reguleren reserveer je kaarten voor een specifieke toegangstijd. Let op: een babyticket (0-2 jr) is gratis is maar moet je wel even aanklikken in het bestelproces i.v.m. maximaal aantal bezoekers.

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dinos pagina is de korting al verwerkt.

World of Dinos

Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden De dino expo is van 4 juli tot en met 30 augustus 2020 te zien in de Jaarbeurs Utrecht. Klik door naar de site voor de exacte openingstijden. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod