Summer Camp - EngelsTerug naar het overzicht

Summer Camp van Engels voor Bengels - een leuk en leerzaam zomerkamp bij jou in de buurt!
Engels voor Bengels biedt aan alle basisschoolleerlingen een superleuk en bijzonder leerzaam zomerkamp. Kijk op de site (roze button) voor een locatie bij jou in de buurt!

Het programma zit vol sport, dans, creativiteit en leuke lessen geheel in het Engels. De lessen tijdens Summer Camp zijn erop gericht om de kinderen zich comfortabel te laten voelen bij het gebruik van de Engelse taal.

Leeftijden en niveau (4-12 jaar)
De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en programma sluit aan bij de leeftijdsgroep. De kleinschalige groepen bieden de mogelijkheid voor veel individuele aandacht. Er wordt Engels gesproken, echter daar waar nodig zal er, zeker voor de jongsten (vanaf 4 jaar), ook een ondersteunend woord in het Nederlands gebruikt worden. Voor iedere lesgroep is er differentiatie-materiaal aanwezig om de eventuele niveauverschillen op te vangen.

Feestelijke high tea
Op de laatste middag wordt het Summer Camp feestelijk afgesloten. De kinderen ontvangen de ouders en familie op de high tea. Onder het genot van een kopje thee en zelfversierde cupcakes worden alle creaties van de kinderen bekeken.

Diploma
Tijdens de feestelijke graduation ceremony ontvangen alle kinderen hun Summer Camp certificaat. Tot slot verzorgen de kinderen een voorstelling met zang en dans.

Meer info en aanmelden
Bekijk alle informatie op de site en meld je aan, klik snel door via de roze button.

Heel veel plezier!

Note: mocht het Summer Camp onverhoopt niet door kunnen gaan ivm nieuwe richtlijnen RIVM ontvang je 100% geld terug.

Tip!
Voor de iets oudere kinderen is het Teen Camp ook echt een aanrader! Een te gek summerschool programma in Nederland met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op Kasteel Assumburg en beleef een fantastische tijd. Speciaal voor jongeren 11-17 jaar.

Summer Camp - Engels voor Bengels


Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Achter het stuur bij het NMM

Achter het stuur bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Stap in een minitank of jeep en rijd een rondje op het uitdagende parcours en meer!

Bekijk het aanbod