Herfstkampen 2020Terug naar het overzicht

Club Adventure BV organiseert superleuke herfstkampen voor kids van 8 t/m 13 jaar!
Tijdens de herfstvakantie vind je bij Club Adventure BV een leuk aanbod herfstkampen voor kinderen in de leeftijd 8 t/m 13 jaar. Deze kinderkampen zijn te boeken voor 3 en 5 dagen. Een aantal voorbeelden van de herfstkampen tijdens de herfstvakantie: 

Survival herfstkamp 5 dagen (Overasselt)
Een spectaculair vakantiekamp vol met spanning en uitdagingen! Je start de vakantie met een introductie om de overlevingstechnieken onder de knie te krijgen. Zo leer je vuur maken en koken op het vuur. Je waagt je aan spannende hindernissen in het klimbos, je leert te richten tijdens het boogschieten en je gaat boomklimmen in de monkeytrees. Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Van Outdoor Laser Game tot marshmallows bakken boven het kampvuur en een gezellige filmavond. 

Game & Reality herfstkamp 3 dagen (Oldebroek)
Een vette vakantie met de nieuwste games op het scherm en actie in de natuur! Dat wil je toch? In de speciaal ingerichte game-room staan de nieuwste spelcomputers opgesteld van Nintendo tot Playstation en Xbox. Als een echte Formule 1 coureur race jij over het circuit. Of speel een potje airhockey, voetbal of een andere toffe game! Trotseer de Escape Room waarbij je gaat kruipen door gangen, codes moet kraken en geheime kamers moet zien te openen om weer buiten te komen. Er is nog véél meer te doen, te veel om op te noemen! 

Herfstkamp zonder overnachting
Alle herfstkampen zijn ook te boeken zonder overnachting. Dagelijks draai je mee met een ochtend- en middagprogramma van één van de herfstkampen die worden aangeboden. Er wordt gezorgt voor de lunch, drinken en lekkere tussendoortjes.

Meer info over alle herfstkampen? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke vakantiekampen? Check dan de rubriek Op Kamp!

Club Adventure BV

St. Walrickweg 9
6611 KG Overasselt
Openingstijden Maandag 12 oktober tot vrijdag 16 oktober Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

Je zoon of dochter binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Onze super leuke kinderfeestjes nieuwsbrief is uit!

Lees 'm hier