Monkey Town BinnenspeeltuinTerug naar het overzicht

Klimmen, klauteren, glijden, bouwen... Een binnenspeeltuin in Apeldoorn waar je je uren kunt vermaken

Bij Monkey Town kun je naar hartelust klimmen, klauteren, glijden, spelen met superlego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines. Voor de kleintjes tot 4 jaar is er een ruim en leuk afgesloten deel, met hierin de magische ballenspuger!

Vanaf 4 jaar is er nog een groter deel, met verschillend hoogtes en spannende glijbanen. Voor de voetballiefhebbers is er een panna-kooi en hou je van auto's dan kun je je uitleven op het raceparcours. En zoveel meer! Paps en mams kunnen toekijken vanuit lekkere stoelen met een bak koffie of goede lunch! En de Wifi die gratis is én goed werkt vinden wij ook een pluspunt!

Ook tof: Fun Climb, spectaculaire klimwanden voor kids vanaf 6 jaar!

Vanaf nu kunnen bezoekers van Monkey Town zich ook aanmelden voor de gratis Oehlie Club-kaart. Met deze Oehlie Clubkaart spaar je punten voor gratis items. Iedere euro die de je besteedt is 1 Oehlie-punt waard en die kun je inwisselen voor diverse producten en/of acties. Check op de site van Monkey Town wat je er precies allemaal mee kunt!

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Wist je dat je ook een heel tof piraten kinderfeestje kunt houden bij Monkey Town Apeldoorn?

Monkey Town

Sleutelbloemstraat 71d
7322 AJ Apeldoorn
Openingstijden ma-vrij: 09:00 - 18:00 uur
za-zo: 10:00 - 18:00 uur
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!