Leuke uitjes voor kids in- en om Haarlem!

Leuke uitjes voor kids in- en om Haarlem!

Wat is er vandaag te doen voor kinderen en gezinnen in Haarlem en omgeving? Onze uitagenda is een compleet overzicht van wat er vandaag, morgen, volgende week of op een specifieke datum te doen is met je kind in de omgeving!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 200 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 200 resultaten
Pagina: 1234567

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Haarlem!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Haarlem: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)