Genieten van het waterTerug naar het overzicht

Spetter en speel de hele zomer lang bij Zwembad de Hoornse Vaart in Alkmaar. Plonzen maar!

Superleuk is het hier! Voor de allerkleinsten is er binnen een Waterspeeltuin. Peuters en kleuters kunnen zich uitleven met glijbaantjes, pompjes, fonteintjes en allerlei andere attributen in circa 30 centimeter diep water. 

Zomervakantie
Deze zomervakantie opent zwembad Hoornse Vaart de deuren voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Het Alkmaarse bad opent zowel de deuren naar het golfslagbad, het 25-meterbad, de waterspeeltuin als het instructiebad. Bij mooi weer wordt het instructiebad gesloten en openen de deuren naar het buitenbad. Bij super warm weer, warmer dan 25 graden, is het buitenbad zelfs extra lang geopend.

Gratis animatie
Geniet van de golven in het golfslagbad, de interactieve glijbaan of daag je vrienden uit bij de bucketgame! Ook deze zomervakantie is er iedere woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Kinderen zonder zwemdiploma dienen begeleid te worden door een volwassene. Per 1 juli mogen de ouders allebei mee! Tickets zijn te koop via de roze button!  

Zwembad Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Openingstijden Check de website voor de reguliere openingstijden Prijs Kinderen tot 1 jaar: Gratis 
Personen 1 t/m 17 jaar: € 3,80
Personen 18 jaar en ouder:€ 5,00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!