Kidsparty Clip 'n ClimbTerug naar het overzicht

Een leuk en spannend verjaardagsfeestje vier je bij Clip 'n Climb!
Bij Clip ’n Climb kan het feest niet meer stuk! Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes alle uitdagingen in de klimarena aan, moedig elkaar aan om nog hoger te klimmen, daag elkaar uit voor een race naar de top en maak een geweldige foto op de klimmuur!

Kom een uur lang lekker klimmen en klauteren in de kleurrijke klimarena en sluit af met een heerlijk kidsmenu in de Clipbar! Want al dat klimmen maakt natuurlijk hongerig...

Alle klimmers moeten minimaal 8 jaar oud zijn, minimaal 20kg wegen en minimaal 1.20m lang zijn! Eventuele allergieën of dieetwensen kun je aangeven bij boeking, voorafgaand aan het kinderfeestje. En kom 15 minuten van te voren om de instructies en materialen in ontvangst te nemen!

Meer info? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft alle toffe kinderwinkels in de buurt voor je op een rij gezet. 

Clip 'n Climb Parkstad

Roda J.C. Ring 2L
6466 NH Kerkrade
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs €15,00 per kind, incl. veiligheidsinstructie en materialen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen ook weer! Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit bijna 100 feestjes! Wat dacht je van een sportief feestje, creatief feestje, feestje met dieren of wat je maar leuk lijkt. Maak er in ieder geval een knalfeest van! 

Het is Party Time!