KidzFlix FeestjeTerug naar het overzicht

Leer mooie natuurfoto's maken tijdens jouw fotofeestje bij KidzFlix!
KidzKlix geeft op elke locatie in Nederland fotofeestjes aan kinderen vanaf 9 jaar oud. Kinderen komen tijdens het gezellige en leerzame feestje in aanraking met de mooiste natuur, en daarbij leren ze hoe belangrijk het is om er zuinig mee om te gaan!

De fotolocatie wordt in overleg bepaald, en natuurlijk staat ook plezier tijdens het maken van de foto's voorop. Het kind kan zelf zijn vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen, en wat lekkers voor alle kinderen regelen. De kinderen krijgen op de fotolocatie natuurfoto's te zien om alvast even warm te draaien. Daarna mogen ze zelf aan de slag: iedereen krijgt een kindvriendelijke leencameraatje, en na de uitleg mag je daar de mooiste foto's mee maken. 

In het natuurgebied mag je foto's maken van alles wat jullie maar vinden. De fotograaf vertelt ondertussen interessante natuurweetjes en legt de kids uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken. Na afloop worden de mooiste foto's op een beamer bekeken!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Tip: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de leukste buitensport clubjes voor kids op een rijtje heeft gezet?

KidzFlix


Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen ook weer! Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit bijna 100 feestjes! Wat dacht je van een sportief feestje, creatief feestje, feestje met dieren of wat je maar leuk lijkt. Maak er in ieder geval een knalfeest van! 

Het is Party Time!