Monkey PartyTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag bij Monkey Town Heerlen inclusief lasergamen!

Klimmen en Klauteren

Het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, binnen bij Monkey Town schijnt altijd de zon en heb je plezier voor tien. Je kunt hier 7 dagen per week terecht om al jouw klim- en klauterskills weer even te testen!

Monkey Party

Het leukste kinderfeestje vier je bij Monkey Town! Lekker klimmen, klauteren, rennen, springen, dansen, gillen (nou ja, een beetje gillen mag natuurlijk wel...)! Je krijgt je eigen tafel en er mogen twee volwassenen mee naar binnen. Wat zit er in het feestpakket? Entree en ontvangst, onbeperkt limonade, frites met saus en snack naar keuze, waterijsje, snoepzakje bij vertrek & een cadeautje voor de jarige. Vanaf € 12,50 per kind.

Lasergamen

Waan je samen met je vrienden in de ruimte en ga de strijd aan tegen elkaar of samen met je teamgenoten tegen een ander team. Dit kunnen we allemaal op locatie bepalen. In de spannende donkere arena sta je oog in oog met je tegenstanders om ze te overmeesteren. Je waant je in duistere wereld waar de verassingen uit het niets opduiken, scoor extra punten met de powerpod zodat je bijna onoverwinnelijk wordt of ga je de uitdaging aan of neem je de weg naar het ruimteschip? Lasergamen is bij Monkey Town is een sensatie. Plezier gegarandeerd!

Check de roze websitebutton voor alle overige informatie en voor het boeken van een toegangsticket.

TIP: meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates zomaar in je inbox!

Monkey Town Heerlen

Stadionbaan 50
6416 CS Heerlen
Openingstijden ma - vr: 09.00 - 18.00
weekend: 10.00 - 18.00

5 december 09:00 - 16:00
24 december 09:00 - 16:00
1e kerstdag Gesloten
2e kerstdag 10:00 - 18:00
31 december 09:00 - 16:00
1 januari 10:00 - 18:00
Prijs vanaf € 12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Alweer een hele week op school zit erop hier in onze regio! En sommige zijn deze week van start gegaan. Nieuw schooljaar betekend ook tijd voor nieuwe uitdagingen! Heb jij al een tof (sport)clubje uitgekozen? Check snel de themapagina 'Clubjes'

Themapagina Clubjes.