Escape room kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in Maastricht in escape room Cannibal Island (geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar
Je hoeft niet lang na te denken over een leuk kinderfeestje in Maastricht!

The Escape Kidsparty bij The Escape Hunt Experience Maastricht is een spannend en uitdagend kinderfeestje voor alle jarigen van 11 tot 15 jaar.

In de escape room moeten de kinderen puzzelen en actief speuren naar hints om verder te komen in het spel. Als het even niet lukt, dan helpen de medewerkers van The Escape Hunt Experience graag! Voor kinderfeestjes worden de escaperooms aangepast aan het niveau van de kinderen.

The Escape Kidsparty bestaat uit een escape in één van de escape rooms van The Escape Hunt Experience Maastricht. Met 6 escaperooms in 3 verschillende thema’s is The Escape Hunt Experience Maastricht dé locatie voor een kinderfeestje in Maastricht. Uit ervaring is gebleken dat kinderen de escape room Shipwrecked on Cannibal Island het leukste spel vinden.

Na de spannende escape hoef je niet meteen naar huis! Trek een echt speurderskostuum aan voor een hilarische groepsfoto. Ook staat er een drankje en een koekje voor jullie klaar.

2018 Kinderfeestje Escape Hunt Experience MaastrichtThe Escape Kidsparty – All-in voor € 85,-Inclusief:– Een escape room naar keuze – 60 minuten tijd voor de spannende ontsnapping– Hilarische groepsfoto– Drankje en koekje na afloop
Voorwaarden:– Mogelijk voor kinderen van 11 tot 15 jaar– Maximaal 7 kinderen per kamer– Maximaal 2 kamers per uur– Per kamer is de begeleiding van 1 volwassenen vereist, de volwassenen mag gratis meedoen.

Voor nog meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Kijk ook eens op onze kinderwinkelpagina voor de leukste shopadresjes!

The Escape Hunt Experience Maastricht

Boschstraat 108
6211 AZ Maastricht
Openingstijden tijden in overleg, zie website Prijs All-in voor € 85,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen weer!

Kinderfeestjes kunnen ook weer! Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit bijna 100 feestjes! Wat dacht je van een sportief feestje, creatief feestje, feestje met dieren of wat je maar leuk lijkt. Maak er in ieder geval een knalfeest van! 

Het is Party Time!