VR met je feestjeTerug naar het overzicht

Ontdek tijdens dit kinderfeestje bij VR Experience Sittard, hoe cool virtual reality eigenlijk is!
Met een VR bril wordt je figuurlijk in een andere wereld gezogen, wat het gelijk een supercoole ervaring maakt. Bij VR Experience Sittard organiseren ze toffe 'virtual reality' kinderfeestjes voor kinderen vanaf 8 jaar oud!

Kids Party
Na een korte uitleg kies je een spel uit die je wilt gaan spelen. Om de beurt mag je een VR bril opzetten en een spel spelen. Het leuke is dat deze bril gekoppeld is aan grote schermen, zodat ook je vriendjes en vriendinnetjes kunnen meegenieten. Dit zorgt regelmatig voor grappige taferelen! 

Daarnaast mag je gratis gebruik maken van de flipperkast, arcadekast, tafelvoetbal, videogames en dartboard. Ook leuk, neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een breinbreker. 

Om mee te doen met een kinderfeestje is het niet nodig om ervaring te hebben met virtual reality. Mocht het nodig zijn, dan helpt een medewerker je graag om verder te komen in een spel. 

Goed om te weten! Een kinderfeestje bij VR Experience Sittard duurt een 1 tot 1,5 uur en er kunnen maximaal 16 kinderen per kinderfeestje meedoen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

VR Experience Sittard

Helstraat 16
6131 CZ Sittard
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Alweer een hele week op school zit erop hier in onze regio! En sommige zijn deze week van start gegaan. Nieuw schooljaar betekend ook tijd voor nieuwe uitdagingen! Heb jij al een tof (sport)clubje uitgekozen? Check snel de themapagina 'Clubjes'

Themapagina Clubjes.